Walk For Homeopathy

Homeopathy Everywhere

The Walk Nederland

We zetten het doel van Anne Vervarcke met The Walk for homeopathy door:  Homeopathy is een effectieve, goedkope en onschadelijke geneesmethode en we willen hieraan meer bekendheid geven!

Hierna het verslag van de wandeling op 24 februari:

Een heerlijke dag
De weersomstandigheden waren niet best – dat was de reden voor diverse afmeldingen – maar ondanks dat hebben we wederom een fantastische wandeling gemaakt.
In de Oostvaarderplassen (ik noem het soms trots mijn achtertuin omdat ik er zo vlakbij woon) liepen we met drie personen: Anne Matton, Wilma Stoof en ondergetekende.  Een straffe NO wind, die daar wandelend veel minder koud leek.

De konikpaarden stonden in grote getale met de kont in de wind aan de rand van het gebied. We konden er helaas niet dichterbij komen,  omdat het pad ervoor was afgezet vanwege de zo nodige winterrust voor het wild. Later zagen we wel een groep edelherten en twee heckrunderen op loopafstand. En lopend hadden we een boeiend gesprek:  een arts-homeopaat en twee niet-arts homeopaten, alle drie enthousiast over de sensation methode van Sankaran, ieder voor zich op haar manier ontdekkend hoe hiermee het best te werken is in de praktijk en hoe moeilijk het nog kan zijn in een consult ruimte te laten om de sensation te zien. Het lopen ging als vanzelf, geen notie van de kou en de wind kwam het keerpunt op de dijk tussen Almere en Lelystad haast als vanzelf, alhoewel daar boven op de dijk de weersomstandigheden wel anders werden, snijdende koude sneeuw in het gezicht. Heerlijk met de wind weer half van achteren liepen we dezelfde weg terug.  Bij het natuurbelevingscentrum De Oostvaarders hebben we genoten van warme chocolademelk/thee met gebak.
Op de eerste etage, met een prachtig uitzicht over het natuurgebied, kijkend door een haarscherpe telescoopkijker van een enthousiaste vrijwilliger kwamen we tot de conclusie dat we erg blij waren het  weer, dat ons eerst thuis leek te houden,  getrotseerd te hebben. Met gloeiende rode wangen kwamen we thuis. De natuurelementen hebben ons weer veel gegeven deze dag. Het was heerlijk wandelen met collega-homeopaten. Dank!

Marianne Martens


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Science-based Homeopathy

working principle, research evidence and clinical applications in medicine; resource repository for medical doctors; Dr Nancy Malik best homeopathy doctor for #homeopathic treatment in Gurgaon

homeopathyonline

healing the likes of you

Yanis Varoufakis

THOUGHTS FOR THE POST-2008 WORLD

[BTW] : Ben Trube, Writer

Writer, Programmer, Singer

From Belgium to Shanghai

about healthy living and much more!

Clever Homeopathy

A minimal dose with a big effect!

The John Benneth Journal

johnbenneth.wordpress.com

homeopathie in India

Homeopathische stage in Jaipur en de rondreis door Noord-West India

John's kijk op

het andere gelijk

Homeopathy Coach

Homeopathy classes, seminars

Anne Vervarcke

Homeopath Lecturer Author

Walk For Homeopathy

Homeopathy Everywhere

%d bloggers like this: