Walk For Homeopathy

Homeopathy Everywhere

De eerste dag van het vervolg van The Walk in Nederland: 11 januari

11 januari – De eerste dag van het vervolg van The Walk in Nederland.IMGP4284

De weergoden waren ons zeer gunstig gezind, aangekomen In Lunteren scheen de zon! Nico Beentjes was helaas verhinderd, door wat achteraf bleek, een valse bommelding op station Wolvega. Daardoor lag het treinverkeer een hele tijd stil.

IMGP4290Wel aanwezig:  Jaqueline Bergink, Ton Jansen, Marianne Martens en een collega uit Oosterbeek Madeleine Weeber. We startten met een heerlijke  lunch bij De Lunterse Boer en daarna samen de mooie omgeving in. In het aangename gezelschap van het hondje van Madeleine: Flow – zie foto.

Een kleine club met verschillende stromingen binnen de homeopathie – genoeg stof tot praten, uitwisselen van inzichten en vooral praten over  het doel  van The Walk:  Homeopaten bundelen hun krachten,  verbinden zich met elkaar in datgene wat  zij gemeen hebben:  een veilige en efficiënte geneeswijze en daarnaast willen we met The Walk de klassieke homeopathie zo veel mogelijk bekendheid geven.

Het Luntersche Buurtbosch is sinds 1912 van alle Lunteraren.  Dit bos omvat vijf rijksmonumenten en het Middelpunt van IMGP4288Nederland bevindt zich ook hier.  Bijgaande foto’s laten zien hoe we dit alles hebben kunnen bewonderen. Al pratend en genietend van werkelijk prachtige natuurbeelden. In deze buurt komt ook een Celtic Field voor en de Germaanse put – deze put staat in een diepte tussen bomen en we hebben kunnen meegenieten van een groep vrouwen die daar een ceremonie uitvoerden met gezang onder begeleiding van een kleine harp. Zie voor meer informatie over de streek:  http://www.hetluntersebuurtbos.nl/site.

Braaf de gele paaltjes volgend zouden we 13 km afleggen, maar zoals wel meer gebeurt:  er zijn soms verschillende gele bewijzeringen en tegen het eind van de middag staken we niets vermoedend nog het Wekeromse Zand over. Dit bleek achteraf juist de tegenovergestelde richting te zijn.Gelukkig met onze moderne techniek:  internet altijd bij de hand was een taxi zo gebeld, die ons in het pikkedonker terugbracht naar het startpunt.

Leuk om met collega’s die je persoonlijk niet kent een middag samen te zijn, ervaringen uit te wisselen en samen te denken hoe we de homeopathie meer voor het voetlicht kunnen brengen.  Dat is nodig, onze taxichauffeur had nog nooit van klassieke homeopathie gehoord!

De volgende wandeling is gepland op 24 februari, plaats Oostvaardersplassen Almere en omgeving. Nadere informatie volgt.

Noteer ook alvast de volgende data: 15 maart, 5 april en 17 mei.


Voor volgende data  zijn alle ideeën welkom – wie doet mee?

« The Walk Nederland


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Science-based Homeopathy

working principle, research evidence and clinical applications in medicine; resource repository for medical doctors; Dr Nancy Malik best homeopathy doctor for #homeopathic treatment in Gurgaon

homeopathyonline

healing the likes of you

Yanis Varoufakis

THOUGHTS FOR THE POST-2008 WORLD

[BTW] : Ben Trube, Writer

Writer, Programmer, Singer

From Belgium to Shanghai

about healthy living and much more!

Clever Homeopathy

A minimal dose with a big effect!

The John Benneth Journal

johnbenneth.wordpress.com

homeopathie in India

Homeopathische stage in Jaipur en de rondreis door Noord-West India

John's kijk op

het andere gelijk

Homeopathy Coach

Homeopathy classes, seminars

Anne Vervarcke

Homeopath Lecturer Author

Walk For Homeopathy

Homeopathy Everywhere

%d bloggers like this: