Walk For Homeopathy

Homeopathy Everywhere

The Walk Belgium

In januari en februari 2013 deed Anne de Vlaamse Provincies aan (kijk hier voor het volledige traject).

Op 22 februari om 19u vierden we met een dansparty de afsluiting van deze tweede ronde van de Walk, met uitreiking van de cheque voor het projet HHA, een nieuwe poster van Hahnemann met de portretten van onze Belgische collegae, en een fuif. Lees hier Anne’s speech ter gelegenheid van dit event.

WE KIJKEN NOG UIT NAAR EEN KANDIDAAT OM DE VLAG IN BELGIE OVER TE NEMEN! MELD JE AAN BIJ christellombaerts@gmail.com

Alle inkomsten uit deze ronde, na aftrek van de – laag gehouden – onkosten gingen naar het goede doel van de maand: Homeopathy for Health in Africa, een organisatie onder leiding van Jeremy Sherr.  Jeremy mocht zijn cheque in ontvangst nemen en zegt hierover:

hha

Dear Anne and all the good friends on her journey

Thank you all for the wonderful donation to Homoeopathy for Health in Africa! It is great to know that your walk is so successful in helping many good projects.  Your support allows us to carry on doing the work here in Tanzania.

We feel that this project is everybody’s project- AIDS patients, Africa, homoeopathy. Thank you for walking with us.

Love

Jeremy and Camilla

 


3 responses to “The Walk Belgium

  1. Omdat Anne op zaterdag al naar Berlijn moet vertrekken om Jeremy daar ‘s zondags te treffen, hebben we de datum van de fuif naar 22 februari gebracht.

  2. Marieke van Drooge says:

    Hallo Anne,
    Eindelijk weer even op je blog geweest. Wat een leuke foto’s weer.
    Dat had ik wel even nodig, want hier in Nederland waart nu het boete-spook rond voor iedereen die de nieuwe regels overtreedt: geen vermelding meer van de werking van middelen, kruidenpreparaten of natuurgeneeskundige behandelingen. En het zijn niet zulke heel kleine boetes, hè: 30.000 euro!

    Door jouw fantastische attitude pal vóór de homeopathie, krijg ik weer moed om door te gaan… en anders kom ik wel naar België verhuizen of naar Duitsland. In Zwitserland is het ook nog goed uit te houden voor een homeopaat.

    Hou je taai in die kou, hè! Je ziet er gelukkig goed ingepakt uit op de foto’s. Dit weekend even rust, geloof ik. D.w.z. van het wandelen, want je blijft onstuitbaar, als ik het programma zie.
    Heel veel plezier,
    Marieke

Leave a comment

Science-based Homeopathy

research evidence and clinical applications in medicine; resource repository for medical doctors; Dr Nancy Malik best homeopathic doctor for #homeopathy treatment in Gurgaon

homeopathyonline

healing the likes of you

Yanis Varoufakis

THOUGHTS FOR THE POST-2008 WORLD

[BTW] : Ben Trube, Writer

Writer, Programmer, Singer

Clever Homeopathy

A minimal dose with a big effect!

The John Benneth Journal

johnbenneth.wordpress.com

homeopathie in India

Homeopathische stage in Jaipur en de rondreis door Noord-West India

John's kijk op

het andere gelijk

Homeopathy Coach

Homeopathy classes, seminars